En unik vägg med plats för detaljer

God dagens! Jag hoppas ni har en bra dag än så länge och att den bara blir bättre såklart. Förhoppningsvis blir det kanske aningen bättre efter att ni har läst det här inlägget, jag hade nämligen tänkt prata närmare om en byggfirma på Lidingö. De heter NNBygg, ni kan läsa mer här om ni vill ha mer information om dem efter att ni har läst färdigt det här inlägget.

Ni som har läst min blogg under en längre tid vet att jag brukar skriva mycket om min heminredning eftersom jag får mycket frågor om det. En annan sak som jag har fått mycket frågor om det senaste är en speciell vägg som jag har här hemma, för er som inte sett den är det en specialbyggd vägg med öppningar där man kan ställa dekorationer och dylikt. Därför tänkte jag idag prata närmare om denna byggfirma på Lidingö som står bakom detta hantverk, så att även ni kan få det lika fint där hemma. Med tanke på att jag har ett så stort intresse för heminredning ville jag ha det extra utrymmet för detaljer när vi bestämde oss för att bygga en vägg för att skilja av vardagsrummet, vilket jag även fick genom hålen i väggen. Det här företaget lyssnade till mina önskemål och tog till sig dem så att de kunde bygga en unik vägg som passade oss och vår inredningsstil, självklart är jag idag otroligt nöjd över väggen de byggde. Jag hade faktiskt inte varit mer nöjd än vad jag är, det är inte som vilken vägg som helst utan den är speciell och står ut i mängden. Genom det här inlägget vill jag även förmedla vilket otroligt jobb denna byggfirma på Lidingö har gjort, jag hoppas att ni i framtiden överväger att anlita dem för era projekt.