Köp och leveransvillkor

När du går genom kassan och slutför din beställning genom att klicka på skicka beställning, har du ingått ett köpavtal med Scrapnet.

 
Köpvillkor
 
Hos oss gäller följande köpvillkor och handlar Du i denna webbutik godkänner Du automatiskt dessa köpvilkor. Alla priser är inklusive moms i SEK. Fast frakt på alla ordrar dvs 59kr tillkommer på alla ordrar som skickas och det skickas via DHL. Fraktfritt vid beställning över 1200kr efter avdragna evetuella rabatter! Om inte annat anges vid produkterna eller via specialerbjudande. Den fraktfria ordern skickas ENDAST med DHL. Frakt tillkommer naturligtvis inte på köp i butiken. Ordrar som understiger mini gräns på 80kr debiteras en adminstrationsavgift på 35kr.

Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Beställningsinformation

När du genomfört en beställning skickas en beställningsbekräftelse till den e-postadress du uppgav i kassan.
I e-postmeddelandet finns all information kring din beställning, som fakturaadress, leveransadress, produkter, priser och fraktkostnad. Om något är fel i beställningen, bör du kontakta oss omedelbart via e-post (info@scrapnet.se).
Du måste vara 18 år eller har målsmans godkännande vid beställning.

 
Vi kan tyvärr inte restnotera några produkter. Vi gör vårt bästa för att tillfälligt "lyfta ur" en vara som är tillfälligt slut i onlinebutiken tills den finns åter i lager igen.
  
Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Scrapnet lider ekonomisk eller annan skada polisanmäles. Inga produkter restnoteras.
 
 
Alla beställningar är bindande. annulleringa av order debiteras med 75kr - Inga undantag. Avgiften är för att täcka den merarbetet som det medför vid en annullering av order
 
Leveranstider 

Beställningar som läggs på helgen behandlas normalt på tisdagen efter.

Vi skickar iväg din order 1-7 dagar efter att betalning kommit Scrapnet tillhanda. I händelse av krig, naturkatastrof och sjuka barn, kan leveranstiden påverkas. På första sidan skrivs alla händelser som kan påverka detta ut.
 
Fraktvillkor
För varje beställning betalas frakten av köparen. Leveranser sker med DHL. 
 
Man ska INTE vänta in något personligt meddelande från oss, utan den totala summan för ordern står med i orderbekräftelsen. Vänligen notera att orderbekräftelsen enbart bekräftelse på din order. Din slutliga beställning är den som skickas från Klarna när din beställning går vidare i hanteringen.
 
Faktura

I samarbete med Klarna kan vi erbjuda betalning mot 14 dagars faktura, en fakturaavgift på 19kr tillkommer. Fakturans maxbelopp är beroende på kundens ekonomiska rating.

Fakturan skickas inte tillsammans med varan/rorna, utan skickas från Klarna via mail samt kan hittas på www.klarna.se. En fakturaavgift på 19 kr tillkommer. Leverans sker till den adress som finns registrerad såsom folkbokföringsadress. Betalningsvillkor är 14 dagar netto.

Vid frågor om fakturor från Klarna når du dem enklast på klarna.se eller 08-120 120 10.

Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta med 2 % per månad från förfallodagen. Vid påminnelse debiteras lagstadgad påminnelseavgift på 60 kr. Vid beställning mot faktura måste beställaren vara minst 18 år. Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Scrapnet lider ekonomisk skada polisanmäles.

Reklamationer

Pga för många förlorade, skadade eller andra händelser har vi valt att enbart skicka via DHL. Paketerna är på detta vis försäkrade och får ett sändningsnr som gör att vi kan spåra paketet ända tills du som kund hämtar ut ditt paket.
 
Vi kan skicka via posten - MEN då övergår ansvaret för varan till köparen när varan/varorna lämnas till posten. Reklamationer avseende posttransportskador eller saknat gods skall därför göras till posten direkt i samband med godsets mottagande.
 
Scrapnet erbjuder flera olika leveranssätt så att Du som kund ska själv kunna välja hur du vill ha dina varor skickade. Reklamationer vid DHL skada ska ske i samband med uthämtning av paketet till DHLs utlämningsställe.
 
Retur
Köparen har rätt att returnera varan inom 14 dagar från leverandatum. Endast varor i obrutna, oanvända varor, ej smutsiga och oskadade förpackningar får returneras.
 
Om du utnyttjar din ångerrätt, svarar du själv för fraktkostnaden och står själv för risken för matrialet/varan fram till dess att den mottages av Scrapnet. Reavaror, tillklippta varor, pennor, förbeställningar samt tidskrifter omfattas ej av returrätten.
 
Återbetalning av returnerade varor sker efter mottagande av retur och när varorna är besiktigats att varorna ska kunna säljas till ny köpare. Om varorna är skadade eller förpackningen är bruten sker ingen återbetalning. Återbetalning sker genom Klarna.
 
OBS! Kom ihåg att alltid meddela oss via e-post (info@scrapnet.se) innan du skickar dina varor!
  
Ej uthämtade paket

Hämtar du ej ut dina varor, så debiterar vi dig vår kostnad för leverans, retur samt lagerkostnad. Kostnaden för detta är för närvarande 395 kr.
Ej uthämtat paket räknas inte som hävning av ditt köp.
Du måste enligt svensk lag alltid meddela oss vi nyttjande av ångerrätt, reklamation, byte eller retur av din beställning

Produktinformation

Vi reserverar sig för eventuella tryckfel på denna websida samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning.

 
Samtliga varor som finns i butiken säljs både via fysiska butiken och i webbshoppen, om det inte står förbeställning. Detta kan det förekomma fel i antal som ligger utanför Scrapnets vetskap, såsom vid snatteri/stölder. Om din order är beroende av en viss vara i din order, maila oss om detta. Vi har INTE möjlighet att kontaka kund om en vara är slut i beställningen DÄRFÖR ska du som kund meddela oss om din order är beroende av en viss vara.
 
Force Majeure 

Vi tar inget ansvar för förseningar eller fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande såsom arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör.
Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll. Scrapnet ansvarar heller aldrig för direkt eller indirekt skada/förlust som kan uppstå för kund.

 
Företaget har F-skattbevis och är momsregistrerat.
  
Scrapnet
Östraby 9096
242 97  HÖRBY
Tel: 0415-40011
 
info@scrapnet.se
www.scrapnet.se
 
Öppettider: enligt överenskommelse som görs via mail.
 
vatnr SE650702397301
 
Vi skickar inte till adresser utanför Sverige! / We do not ship outside Sweden!